tisdag 7 september 2010

Tidernas recept

Jaha, den vanliga frågan dyker alltid när vi kör hem fråm jobb, vad skall vi ha till middag, idag föreslog jag crepes med bacon, skinka och kantarell stuvning, ett recept som jag fick ifjol den 24 Oktober av en viss madam som faktiskt är utbildad kock, förslaget gick hem så jag fixade 10 stora crepes enligt receptet, resultat med berömm godkännt !!
Vad gör man sen, ja kantarell lagret i frysen sjunker, så då måste man ju ut och leta nytt, denna gång en lite tur på cyckel ut mot Blentarp i närheten av kulturens Östarp, den blev en ynka halv liter, alltid något.
Det blev faktiskt över så det räcker till lunch imorron också, jag får hela 4 st med mig så någon arbetskollega lär bli glad imorron när jag frågar om jag får bjuda på lunch, de är liksom berömmda även där sedan jag bjudit hela avdelingen på denna läckra rätt tidigare i sommras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar